Sivas galibiyete odaklandı

Sivas galibiyete odaklandı
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlığı nedeniyle Hakan Arslan'ın fizyoterapist eşliğinde çalıştığı antrenmana, sakatlığı bulunan John Utaka katılmadı.

Kırmızı-beyazlı ekibin takım kaptanı Adem Koçak, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Balıkesirspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Kötü gidişe artık son vermek istiyoruz. Geçmişi unutup önümüze bakmak zorundayız" dedi.

Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu ve iyi oyununu sonuca yansıtamadığını belirten Koçak, şunları kaydetti:

"İnşallah bu hafta oyundan ziyade iyi bir sonuçla, 3 puanla Sivas'a döneriz. Bize yakışmayan bir 9 hafta oynadık ve hepimiz bunun farkındayız. İnsanlar belki iyi oynuyoruz diye söylüyorlar ama artık bunları bir kenara bırakıp iyi sonuçlar almamız lazım. Çünkü bulunduğumuz yer kesinlikle takımımıza yakışmıyor, bunun bilincindeyiz. İnşallah Balıkesir deplasmanından 3 puanla dönmeyi istiyoruz."

Gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ise Balıkesirspor maçının çok önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi. Balıkesirspor'un maçı kazanması halinde puan sıralamasında Sivasspor'un üstüne çıkacağını belirten Chahechouhe, "İnşallah iyi bir sonuç almak ve 3 puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Bu arada antrenmanın bir bölümünü izleyen Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden bir grup öğretmen ve öğrenci teknik direktör Roberto Carlos ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.