"Sıradan bir maç olmayacak"

"Sıradan bir maç olmayacak"
Türkiye Basketbol Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital, 17 Kasım Pazartesi günü karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertli takımın başantrenörü Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'ın çok saygı duydukları bir takım olduğunu dile getirdi.

İki takım arasındaki rekabetin önemine vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, gergin bir atmosfer beklemediğini belirterek, "Ben alacağımız tepkilerin olumsuz olacağını düşünmüyorum. Genel olarak burada iyi bir atmosfer var. Oynadığımız her maçta, insanların Galatasaray'ı izlemekten hoşlandığını görüyorum. Umarım bu da herkesin keyif aldığı bir maç olur" ifadesini kullandı.

Rakipleriyle oynayacakları karşılaşmanın diğer mücadelelerden farklı olduğunu kaydeden Obradovic, "Bu nedenle, bu karşılaşmanın diğer maçlardan farklı olduğunu söylemeliyim. Tabii ki sıradan bir maç olmayacak. Şuna inanıyorum ki, hem biz hem Fenerbahçe camiası hem de herkes için çok özel bir mücadele olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Her rakibi aynı gördüklerini anlatan Zeljko Obradovic, şunları kaydetti:

"Bizim için en büyük rakip ya da bir sonraki diye bir şey yok. Türkiye Basketbol Ligi bu sene gerçekten çok çekişmeli. Çok iyi takımlar var ve şu ana kadar anladık ki oynadığımız hiçbir maç kolay değil. Kimle oynadığımız fark etmiyor çünkü bütün rakiplerimize eşit derecede saygı duyuyoruz ve bu şekilde düşünmeye de devam edeceğiz."