Sırada kim var?

Sırada kim var?
Galatasaray'ın 2000'de UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazanmasının üzerinden 7 yıl geçti. Peki sarı kırmızılıların ardından Avrupa'da kupa kazanan ilk Türk takımı kim olacak?
Ligtv.com.tr'nin "Sizce Galatasaray'ın ardından Avrupa'da kupa alan ilk Türk takımı hangisi olur?" anketine katılan futbolseverler, ilk sıraya yine sarı kırmızılı takımı oturttu !.. Futbolseverlere göre Galatasaray meydanı rakiplerine bırakmayacak ve önümüzdeki yıllarda Avrupa'da kupa kazanarak rakipleriyle arayı daha da açacak. Ancak futbolseverler, son yıllarda yaptığı transferlerle Avrupa'da adından sıkça bahsettiren Fenerbahçe'ye de yüksek şans tanıdı ve Galatasaray'ın hemen ardından 2. sıraya yerleştirdi.
 
Ankete katılan futbolseverlerin %37'si 2000 yılındaki başarıların ardından Avrupa'da kupa kazanacak ilk takımın yine Galatasaray olacağını savundu. Sarı kırmızılılar ankette ilk sıraya otururken ezeli rakibi Fenerbahçe de hemen ardında 2. sırada yer aldı. Futbolseverlerin %33'ü önümüzdeki dönemde Fenerbahçe'nin Avrupa'da kupa kaldıracağını savundu.
 
Futbolseverlerin %20'si ise Beşiktaş'ın bu başarıyı gösteren 2. Türk takımı olacağın öne sürdü. Trabzonspor'un Avrupa'da kupa kazanacağına inananların oranı %9'da kalırken, %1'lik bir kesim ise 4 büyükler dışından bir takımın Avrupa'da kupa kazanacağını savundu.
 
Sizce Galatasaray'ın ardından Avrupa'da kupa alan ilk Türk takımı hangisi olur?

Beşiktaş:                   Beşiktaş %20 %20

Fenerbahçe:               Fenerbahçe %33 %33

Trabzonspor:              Trabzonspor %9 %9

Diğer takımlardan biri: Diğer takımlardan biri %1 %1

Yine Galatasaray alır:  Yine Galatasaray alır %37 %37