"Sinan Engin zarar verir"

"Sinan Engin zarar verir"
Beşiktaş'ta Sinan Engin'in menajerliğe getirilmesi ve Konyaspor maçında Engin'in aleyhine açılan pankartlar Şampiyonlar Ligi'nde FC Zürih ile oynanan maçın da önüne geçti.

Zaman gazetesindeki habere göre Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, eski Başkan Serdar Bilgili, Fikret Orman ve Koray Büyükasar geçtiğimiz hafta Boğaz'da bir yemek yiyerek son günlerde meydana gelen olayları değerlendirdi. 
 
Sinan Engin'in menajerliğe getirilmesinin kulübe zarar verdiği düşüncesinde birleşilirken "Ertuğrul Sağlam doğru işler yapıyor. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım var. Aldığı sonuçlar da gelecek için ümit veriyor. Ama Engin'in menajer olarak geri dönmesi takıma nasıl bir katkı yapacak? Tribünlerde açılan pankartlar hiç hoş olmuyor. Dışarıdan bakanlar farklı algılıyor. Doğrusu Başkan Demirören'in neden böyle bir operasyon yaptığını anlayamadık." fikrinde buluştukları öğrenildi.
 
FULYA PROJESİ
Süleyman Seba yemekte çok fazla kalmadan ayrılırken, sohbette Siyah-Beyazlı kulübün borçlarının her geçen gün artmasının da tartışıldığı belirtildi.

Özellikle Başkan Yıldırım Demirören'in kendi cebinden para vererek borç oranının artırılması ve kulübün gelirlerinin ileriye dönük kullanılması da görüşmenin ana unsurlarından biriydi. Yemekte, yönetimin kaynakları yeniden gözden geçirip özellikle Fulya projesinden gelecek paranın doğru bir şekilde kullanılması için sıkı bir denetimin kurulması gerektiği kaydedildi.