Shota onların biletini kesti!

Video yükleniyor...

Trabzonspor, sezon hazırlıkları kapsamında 10 günlük Almanya kampında çalışmalarını tamamladı.

Trier kentinde yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmalarını, Almanya'nın bölgesel lig takımlarından Eintracht Trier ile oynadığı hazırlık maçıyla bitiren Bordo-mavili takımda futbolculara izin verildi.

Bordo-mavililer, Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rabotnicki ile yapacağı ilk maç için Almanya'dan Makedonya'ya hareket edecek.

Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde 3 hazırlık, 2 Avrupa Ligi olmak üzere 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor yönetimi, Hollanda kampı sonrası 5, Almanya kampı sonrası da 3 futbolcudan kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

Karadeniz ekibi, Hollanda kampının ardından İshak Doğan, Gökhan Karadeniz, Ferhat Yazgan, Mustafa Akbaş ve Ali Han Tunçer ile yollarını ayıracağını duyurmuştu..

Almanya kampında ise Serdar Gürler, Fatih Atik ve Zeki Yavru'ya transfer görüşmeleri yapmak için takımdan ayrılmaları için izin verildi.

Trabzonspor'un sezon başında Avrupa Ligi Kupası kaldıran Sevilla Kulübü'nden kadrosuna dahil ettiği Stephane Mbia iki kampta da takımla çalışamadı.

Bordo-mavili takımla 2 Temmuz'da sözleşme imzalayan futbolcunun, Trabzon'da takımla ilk yaptığı çalışmanın başında ayağı çime takılınca sağ dizinde ödem oluştu.  Almanya kampında ancak koşulara başlayabilen futbolcu, takımla antrenmanlarda yer alamadı.

Trabzonspor'un Lazio'dan kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Cavanda ise ilk kez Eintracht Trier maçında görev yaptı.

Karşılaşmada 90 dakika oynayan Belçikalı futbolcunun Rabotnicki maçıyla ilk kez resmi bir maçta bordo-mavili takımda forma giymesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor

Transfer