''Sezonun maçını oynayacağız''

''Sezonun maçını oynayacağız''
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, Gençlerbirliği ile yapacakları maçın kendileri açısından sezonun en önemli karşılaşmalarından birisi haline geldiğini söyledi.

Topçu, antrenman öncesi tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcularının bu önemli maçta gerekli sorumluluğu alacağına inandığını belirtti.

Ligin ikinci yarısındaki puan kayıplarının hatırlatılması üzerine teknik direktör Topçu şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği maçı, son haftalardaki puan kayıplarından sonra bizim açımızdan sezonun en önemli karşılaşmalarından birisi haline geldi. Sıkıntı çektiğimiz mevkiler var. Bazı mevkilerle ilgili alternatifler bulamadık. Özellikle santrfor mevkisinde çok sıkıntı çektik. Bu bölgeye transfer ettiğimiz Habibou'nun sakatlanması ve İlhan'ın daha hazır olmamasından dolayı santrforda sorun yaşadık. Bu durum da sonuca aksediyor. "

Takımlarda zaman zaman sıkıntılar olabileceğine işaret eden Topçu, Gençlerbirliği maçıyla bir seri yakalamayı hedeflediklerini kaydetti.

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren Gaziantepspor, idmana ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular taktik çalışmaların ardından 21 yaş altı takımıyla çift kale maç yaptı.