"Sezon sonu kupa değil, kupalar kaldıracağız"

"Sezon sonu kupa değil, kupalar kaldıracağız"
Golün asistini yapan Olcay Şahan ligde ve Avrupa'da seri yakaladıklarını aktararak, "Gruptan lider olarak çıktığımız için çok mutluyuz. Yakaladığımız seriyi devam ettirme amacındayız" değerlendirmesinde bulundu.

Siyah-beyazlı takımda arkadaşlıktan öte kardeşlik duygusunun hakim olduğunu dile getiren Olcay, "Takımda çok güzel bir kardeşlik ortamı var. Cenk, bugün gol attı ve diğer forvet Mustafa Pektemek'in formasını kaldırdı. Bu takımda kimse kimseyi kıskanmıyor. Böyle devam ettiği sürece sezon sonunda kupa değil, kupalar kaldıracağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Gurbetçi futbolcu, birçok eksik oyuncularının olmasına rağmen üst düzey bir takımı yendiklerini vurgulayarak, "Pazar gününe kadar Oğuzhan ve Veli'nin sakatlıktan kurtulup forma giyeceğine inanıyorum. Atiba, bugün kart cezalısı olduğu için forma giymedi. O da dönecek. Sadece Demba Ba ve Mustafa Pektemek yok. Onların yerine de Cenk Tosun var" yorumunu yaptı.

Genç savunma oyuncusu Atınç Nukan ise karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını anlatarak, "Zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. İlk hedefimiz olan grubu lider bitirmeyi başardık. Umarım UEFA Avrupa Ligi'nde daha ilerilere gideceğiz" ifadelerini kullandı.