Sevilla'dan Trabzonspor'a...

Video yükleniyor...

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın, şampiyonluk için yerine getirilmesi gereken şartları iki başlık altında yönetime bildirdiği öğrenildi.

Ersun Yanal'ın, şampiyonluk beklentisiyle yola çıkılması durumunda direkt ilk 11'e futbolcu alınması gerektiğini belirttiği ve "Çok fazla riske giremeyiz. Alacağımız oyuncular şampiyonluk yükünü hem kalitesi hem de deneyimiyle kaldırmalı. Bunun için atacağımız her adımda bildiğimiz, üzerinde tartışmayacağımız oyuncular almalıyız" dediği belirtildi.

Ayrıca Yanal'ın, kulübüyle aslar arasındaki farkın derinliğinden de yakındığı ve "Bu makasın arasını kapatmalıyız" mesajını yönetime verdiği bildirildi.

Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, bombaları üst üste patlatmaya hazırlandığı iddia edildi. Bursaspor'da bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla A milli takıma kadar yükselme başarısı gösteren Şener Özbayraklı ile prensip anlaşmasına varan Bordo-Mavili yönetimin, Bursaspor'u da ikna etmenin yollarını aradığı ifade edildi.

Ön libero için arayışlarını sürdüren bordo-mavililerin, Sevilla'da forma giyen 29 yaşındaki M'bia'nın da işini büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi. Trabzonspor için olumlu referanslar alan deneyimli oyuncunun, Bordo-Mavili ekibe gelmeye sıcak baktığı belirtildi.