Sergen Yalçın ateş püskürdü:"Bu vasıfsızlara..."

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray'a 4-1 mağlup olan Medicana Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, skorun oynadıkları futbolun kesinlikle karşılığı olmadığını belirterek, "Özellikle 2-1 geriye düştükten sonra kaçırdığımız bir pozisyon vardı ki eğer orada skoru 2-2 yapsaydık, oyun lehimize dönebilirdi. Şimdi rövanşta işimiz çok zor. Hatta imkansız gibi gözüküyor. Ağır bir yenilgi aldık" diye konuştu.

Müsabakadaki hakem yönetimine de tepki gösteren Yalçın, şunları söyledi:

"Hep Türkiye'de futbolun gelişiminden söz ediyoruz. Saha içinde bir takıma bu kadar tolerans gösterilirse, böyle hakem kararları verilirse olmaz. Bu hakem yönetimleriyle bir Anadolu takımının kupada bir yerlere gelmesine imkan yok, mümkün değil. Fark açıldıktan sonra ise lehimize düdükler gelmeye başladı. Çok üzgünüm ama kaybettiğimiz için değil. Türk futbolunun bu şekilde hiçbir yere gelmeyeceğinden dolayı üzgünüm."

Türk takımlarının Avrupa kupalarında aldığı kötü sonuçlara da dikkati çeken Sergen Yalçın, "Avrupa'da nasıl sonuçlar aldığımız ortada. Çünkü orada böyle hakemler yok. Böyle düdükleri orada çalmazlar. Melo'nun Da Costa'ya bir müdahalesi var ki ayıptır yani. Eğer seneye takım çalıştırırsam, bir daha Ziraat Türkiye Kupası'na asla takımımı çıkarmayacağım. Genç takımla çıkarım ve ilk turda bırakırım" ifadelerini kullandı.