Sercan'a ceza geliyor

Sercan'a ceza geliyor
Sivasspor Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile hafta sonu deplasmanda yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Albayrak, idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile Süper Lig'de çok sayıda takımı çalıştırdıklarını belirten Albayrak, bunlardan birinin de Eskişehirspor olduğunu hatırlattı.

Eskişehirspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini kaydeden Albayrak, ''Tek amacımız, Sivasspor'u en iyi yere getirebilmek. Bunun için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz'' ifadesini kullandı.

Sercan'a ceza gündemde
Golcü oyuncu Sercan Yıldırım'ın bu haftaki antrenmanlara katılmama nedeninin sorulması üzerine Albayrak, ''Sercan arkadaşımız, son maçtan sonra izinsiz olarak gitti. Yönetim kurulumuz, onunla ilgili gerekli yaptırımı uygulayacaktır'' diye konuştu.

Tüm takımların bu tür sorunları yaşadığını, özellikle yabancı oyuncuların izinden geç döndüğünü ifade eden Albayrak, ''Her yapılan eylemin bir karşılığı, cezası var. Sercan da bu yaptırımla karşılaşacak'' dedi.

Albayrak, teknik direktör Çalımbay'ın, babasının rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da bulunduğunu söyledi.

Hakan ve Ziya'nın açıklamaları

Orta saha oyuncusu Hakan Arslan ise Eskişehirspor maçının zor geçeceğini belirterek, ''Bundan sonra oynayacağımız bütün maçlara galibiyet için çıkacağız. İnşallah istediğimiz sonucu alıp, ligde rahatlayarak kupaya odaklanırız'' ifadesini kullandı.

Sol bek Ziya Erdal da zorlu maçı kazanarak üst sıralara oynamak istediklerini söyledi. Erdal, ''Hedefimiz ilk 5 çünkü puanlar çok yakın. Daha sonra kupa maçları var. Trabzonspor'u yenerek finale kalacağımızı düşünüyorum'' dedi

İdman
Yardımcı antrenör Albayrak yönetiminde gerçekleşen antrenmana, Sercan Yıldırım ve sarı kart cezalısı Aatif Chahechouhe katılmadı. İdmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla devam etti.

Bu arada, Orduspor maçının ardından bir yakınının rahatsızlığı nedeniyle izinsiz olarak kentten ayrıldığı belirtilen Sercan Yıldırım'ın Sivas'a döndüğü ve Aatif ile akşam antrenman yapacağı kaydedildi.

Kırmızı-beyazlı ekibin, yarın sabah uçakla İstanbul'a, oradan da karayoluyla Eskişehir'e gideceği bildirildi.