Şenol Güneş'ten Galatasaray derbisi öncesinde uyarılar!..

Video yükleniyor...

Lider Beşiktaş'ta Galatasaray ile oynanacak kritik maç öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş derbinin taktik çalışmalarına başladı.

Antrenmandan önce yaklaşık 1 saat boyunca oyuncularıyla toplantı yapan Güneş'in hem derbiye yönelik taktik çalışmaları, hem de oyuncuların yüksek konsantrasyonla mücadele etmeleri için konuşmalar yaptığı öğrenildi.

Ligde şu ana kadar takımın hücum performansından memnun olan deneyimli çalıştırıcının, derbide de bu anlamda oyuncularına güvendiği ve bir değişiklik yapmayı düşünmediği belirtildi. Defans hattına maç günü karar verecek olan Güneş'in, son maçta iyi bir performans ortaya koyan Tosic'den memnun olduğu öğrenildi.

Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde takım olarak yapılan savunmadan memnun olmadığını toplantıda oyuncularına aktaran Şenol Güneş, en uçta oynayan Gomez'den başlayarak tüm takımın defansif anlamda daha özverili olmasını istedi.

Galatasaray'ın özellikle orta sahada etkili isimleri olduğunu ve dikkatli olmalarını isteyen deneyimli teknik adam, uzaktan atılacak şutlar konusunda da uyarılarda bulundu. Şenol Güneş, Galatasaray'ın orta sahasında Wesley Sneijder ve Selçuk İnan gibi sürpriz vuruşlar yapabilen oyuncular olduğunu belirterek tüm takımın dikkatli olmasını istedi.

Toplantıda yapılan konuşmaların dışında hazırlanan videolarla Galatasaray'ın tüm hücum varyasyonlarını oyuncularına ezberletmeye çalışan Şenol Güneş, sonrasında yapılan antrenmanda da bu yönde çalışmalar gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta derbi öncesinde Rhodolfo dışında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmaması sevinçle karşılanırken, antrenmanda yönetim de futbolcuları yalnız bırakmadı. Başkan Fikret Orman başta olmak üzere İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak antrenmanı seyretti.