Şenol Güneş'ten Bursaspor maçı değerlendirmesi

Video yükleniyor...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ardından Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçta hak ettikleri üç puanı aldıklarını belirtti.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarların müthiş desteğiyle sonuç aldıklarını vurgulayarak, "Hem morale hem üç puana ihtiyacımız vardı. Hak ederek aldık." dedi.

İlk yarıda top kayıplarının fazla olduğuna dikkati çeken Güneş, "Alınteri, emeği ortaya koyduğunuzda kazanmaya yakın olursunuz. Bugün de bunu ortaya koyduk. İkinci yarıda tamamen oyun hakimiyeti bizdeydi. Penaltılar dışında pozisyonlarımız vardı. Kazandığımız için mutluyuz." diye konuştu.

"Birilerinin yardımıyla, gücüyle alacaksak hiç almayalım"
Hakem kararlarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Güneş, şunları söyledi:

"Hakem katkısı olduğunu düşünmüyorum. Herkes taraflı bakıyor. Beşiktaş olarak birilerinin gücüyle, yardımıyla alacaksak hiç almayalım maçları. Sadakate, disipline ve güce önem veriyoruz. Üzülürüz, tekrar seviniriz. Düşüp kalkar sonunda ilkeleriyle yarışta oluruz. Birilerinin yardımıyla, rakiplerinin güçsüzlüğüyle başarı kovalayan bir takım değiliz. Rakiplerin başarısızlığına sevinen bir takım değiliz."

"İkisini de penaltı olarak gördüm"

Kazandıkları penaltı atışlarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Güneş, "İkisini de penaltı olarak gördüm." derken, oyuncusu Marcelo Guedes'in rakip oyuncu Harun Tekin'e yaptığı hareket konusunda, "Marcelo hamle yaptıktan sonra ayağını kaldırdı. Üstte kalmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

"Yeni dönem başlıyor"
Şenol Güneş, kendileri için bugünden itibaren yeni bir dönemin başladığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nin hem kendisinin hem kulübün önceliği olduğunu ancak gruptan çıkamadıklarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Travmaydı. Avrupa Ligi'ne kaldık. Yukarıdan aşağı indiğimiz için üzgünüz. UEFA Ligi de önemlidir." şeklinde konuştu.

Hangi maç olursa olsun oyuncularından en iyisini beklediğini vurgulayan Güneş, "Bugünden itibaren yeni dönem başlıyor. Geçmişle, başarıyla, başarısızlıkla, övünüp, ağlayacak halimiz yok. Hayat devam ediyor. Devreye kadar bütün maçları iyi oynayıp, kazanmaya çalışacağız." diye konuştu.

Ligde gelecek hafta karşılaşacakları Kasımpaşa'da Eduok'un çift sarı karttan kırmızı kart gördüğüne dikkati çeken Şenol Güneş, "Bakalım kaç maç ceza verecekler. Bursaspor'daki dönemimde Josue aynı durumla karşılaştı ve iki maç ceza aldı." değerlendirmesinde bulundu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş - Bursaspor maç özeti ve sonucu

Trabzonspor - Adanaspor maç özeti ve sonucu


Galatasaray - Gaziantepspor maçı canlı izle


Gençlerbirliği - Medipol Başakşehir maç özeti ve sonucu 


Antalyaspor - Fenerbahçe maçı canlı izle