Şenol Güneş'in sol bek için planı hazır

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Antalyaspor hazırlıklarına devam ediyor. Kadro derinliğinden memnun olan teknik direktör Şenol Güneş, Caner Erkin'in yokluğunda alfernatifleri belirlemiş durumda.

Sezon başında Barselona'dan transfer edilen ve son maçlarda gösterdiği performansla beğeni kazanan Adriano'ya sol beki emanet edecek Güneş, Adriano'nun olmadığı maçlarda ise alternatifleri de netleştirdi.

Sezonun ilk maçından bu yana stoperde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Tosic ve kariyerinde zaman zaman sol bekte de oynayan Andreas Beck, Adriano'nun alternatifleri olacak.

Gençlerbirliği karşısında oyun planını belirleyen Beşiktaş'ta orta sahanın ortaya koyacağı performans siyah beyazlı takım adına maçın seyrini belirleyecek

Antrenman öncesinde yapılan görüntülü analizlerle oyuncularına rakibi ezberletmeye çalışan teknik heyet, rakibin önemli isimlerine de dikkat edilmesini istedi.

Kontrollü oynayan ve hızlı ataklarda oldukça etkili olan Ankara temsilcisine karşı kaptırılan toplarda tüm takımın reaksiyon göstererek defansa yardım etmesini isteyen Güneş, hücum hattına da destek verilmesini vurgu yaptı.

Oğuzhan Özyakup'un sakatlığının tamamen geçmesi ve son 1 haftadır takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirirken, yıldız oyuncunun 11'de başlamasının zor olduğu ancak gidişata göre oyuna dahil olabileceği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçı canlı izle

Bursaspor - Atiker Konyaspor maçı canlı izle

Adanaspor - Galatasaray maçı canlı izle

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı canlı skor