Şenol Güneş özür diledi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Medicana Sivasspor karşılaşmasında rakip takım yedek kulübesinden kendi alanlarına fiziksel ve sözlü müdahalede bulunulduğunu kaydetti.

Güneş, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, mücadeleyi takip ettiği sırada, bulundukları alana doğru bir hareketlenme gördüğünü belirterek, "Müsabaka atmosferi ve heyecanı içinde o anda tam olarak nedenini anlayamadığım hadise, Medicana Sivasspor yardımcı antrenörünün ve daha sonra Sivasspor yöneticisi olduğunu öğrendiğim bir şahsın, bizim alanımıza ve kadromuza, fiziksel ve sözlü müdahalesine dönüştü" ifadelerini kullandı.

Yaşanan hadisenin ayrıntılarını, maç ve olay anının gerilimi nedeniyle net olarak hatırlamadığını vurgulayan Güneş, şunları aktardı:

"Bize karşı sarf edilen sözlerin niteliği ne olursa olsun, ağzımdan yanlış bir kelime çıktıysa, kamuoyundan özür diliyorum. Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sayın Okan Buruk'la aramızda herhangi bir gerilim yaşanmamıştır. Kendisi, olayları yatıştırıcı yönde tavır ve tutum göstermiştir."