Şenol Güneş mest oldu

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Medicana Sivasspor'u 2-0 yenerek Spor Toto Süper Ligin 12. haftasını da liderlikle geçerken, Teknik Direktör Şenol Güneş, oynanan futbol ve mücadeleden oldukça memnun kaldı.

Maçın tamamında rakibine az pozisyon verirken, çok sayıda pozisyon üretilmesi de Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü. Futbolcularının savunmada hatalarını azaltması ve hücumda daha etkili bir görüntü sergilemisinden mutlu olan Şenol Güneş, kafasındaki takımın yerine oturduğunu ve her geçen gün daha iyi hale geldiklerini söyledi.

Medicana Sivasspor karşısında genelde önde baskı yapıp kaptığı toplarla tehlike yaratan Beşiktaş'ta gözler Avrupa'ya çevriliyor.

Avrupa Ligi'nde perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İskenderbey'i ağırlayacak siyah-beyazlılarda, hazırlıklar başladı.

Gruptan çıkabilmek adına çok önemli bir maça çıkacak olan siyah-beyazlılarda Şenol Güneş, yardımcılarıyla rakibin analizlerini gerçekleştirirken, yapacağı toplantılar ve antrenmanlarla İskenderbey'i ve nasıl oynayacaklarını futbolcularına ezberletecek.

Güneş, son maçında Sporting Lisbon'u yenmeyi başaran İskenderbey'i hafife almamaları gerekti konusunda futbolcularına uyarılarda da bulundu.

Bu arada Medicana Sivasspor maçında antrenman eksikliği yüzünden 18 kişilik kadroda yer almayan Gökhan Töre'nin İskenderbey maçında istenildiği taktirde takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. Ayrıca maçta burnuna darbe alan Ersan Adem Gülüm'ün burnunda kırık olmadığı ve aldığı darbeden dolayı kanaması olduğu; ancak İskenderbey maçında takımdaki yerini alabileceği belirtildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Beşiktaş