Şenol Güneş Fenerbahçe derbisi 11'ini belirledi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş oyuncularını hafta boyunca taktik antrenmanların yanı sıra takım içi toplantılarla da derbiye hazırladı... 

Yaptığı toplantılarda Fenerbahçe'nin iyi ve zayıf yönlerini futbolcularına anlatan Güneş, sahada uyguladığı taktik antrenmanlar ile de derbinin provasını gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin en güçlü yanının kanatlar olduğu vurgulayan Güneş, Andreas Beck ve Adriano'ya alanlarını çok fazla terk etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. 

Tecrübeli teknik adam derbi için üzerinde durduğu bir başka konuysa Fenerbahçe'nin yapacağı ön alan baskısında topla çıkışlar. Defans oyuncularını ve özellikle kaleci Fabri'yi bu konuda uyaran Güneş, baskı gördükleri anda pas alternatifi yoksa Abuobakar'a uzun oynamalarını isteyerek risk almak istemediğini futbolcularına aktardı. 

Derbi 11'ini Türkiye Kupası maçından sonra yapılan taktik antrenmanlarda belirleyen Şenol Güneş, kalede Fabri'yi oynatacak. Sağ bekte defansif yönü daha kuvvetli olduğu için Andreas Beck'i tercih edecek olan Güneş, sol bekte ise Adriano'ya formayı verecek. 

Stoperde son haftaların formda futbolcusu Marcelo'nun yanında sakatlığı tamamen geçen ve hafta boyunca takımla tüm antrenmanlara katılan Dusco Tosic forma giyecek. Güneş, Rhodolfo'yu da maçın ilk dakikalarından itibaren hazır tutarak olası bir sakatlıkta hemen oyuna sürecek. 

Defansın önünü Atiba ve Tolgay'a emanet edecek olan Şenol Güneş, sağ kanatta ise Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yı oynatacak. Sol kanatta Cenk Tosun, orta da ise Oğuzhan Özyakup forma giyecek. 

Forvette ise Vincent Abuobakar Şenol Güneş'in 11'inde yer alacak. 

Öte yandan siyah beyazlı taraftarlar da maç günü saat 14.00'de Dolmabahçe'de toplanacak ve sonrasında polis kontrolünde Kadıköy'e giderek takımlarını destekleyecekler.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Medipol Başakşehir-Antalyaspor maçı canlı izle

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı canlı izle

Adanaspor-Gençlerbirliği maçı canlı izle

Kasımpaşa-Galatasaray maçı canlı izle