"Seçime gitmeliyiz"

"Seçime gitmeliyiz"
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu sonrası kulüpte yaşanan istifaların ardından uygun bir tarihte seçime gidilmesinin doğru olacağını söyledi.

Aslan, yaptığı açıklamada, TFF seçimlerinde kendisinin Yıldırım Demirören'i desteklemediğini belirtti.

Yönetim kurulundan istifa etmeyeceğini dile getiren Aslan, "İstifaların artması halinde yönetim düşebilir ama bu bir çözüm değil, Trabzonspor'a fayda sağlamaz. Böyle bir durumda kulüp kayyuma kalır. Uygun bir tarihte seçime gitmek mantıklı görünüyor. Bunu yönetim olarak tartışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Aslan, TFF'nin yeni yönetiminde yer alan Trabzonlu isimlerin elini masaya vuracak, hataları engelleyecek kişiler olduğunu belirterek, "Bizi orada temsil eden güçlü insanlar yoktu. Türk futbolunda mevcut hataların düzeltilmesi adına iki arkadaşımız o listede yer aldı. Burada akılla hareket edildi ancak duygular hesaba katılmadı. Akıl devreye sokuldu, gönül, duygu ve taraftarın hassasiyetleri ikinci planda hesaba katıldı" diye konuştu.

Trabzonspor'da birkaç yöneticinin daha istifa edebileceği ancak bunun yarın yapılacak durum değerlendirmesinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.