Savunma sil baştan! Hamzaoğlu'nun sürprizi var...

Video yükleniyor...

Galatasaray'da bir yandan son günde gerçekleştirilen Kevin Grosskreutz transferine eksik belge ve imza nedeniyle FIFA'dan ret gelmesinin şoku yaşanırken diğer yandan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun milli takımlarda bulunan oyuncularının yokluğunda Mersin İdman Yurdu maçının taktiğini ve kadrosunu belirlemeye çalıştığı belirtildi. 

3 maçta 5 gol yiyen Galatasaray'da Süper Lig'in ilk haftalarında savunmadaki zaafiyet dikkat çekerken kaleyi bulan 8 şutun 5'i gol oldu. 

Hamzaoğlu'nun en çok üzerinde durduğu konunun savunmadaki sıkıntılar olduğu belirtilirken bu problemi çözmek için yoğun mesai harcadığı ve bu doğrultuda Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında savunmada bazı değişikliklere gideceği öğrenildi. 

Telles'in Inter'e kiralanmasının ardından  Carole'un cezalı olması nedeniyle Mersin İdman Yurdu karşısında Hakan Balta'yı zorunlu olarak sol bekte kullanacak olan genç teknik adamın sakat olan Chedjou'nun yerine de savunmanın  göbeğinde Denayer'e şans vermeyi düşündüğü ifade edildi. 

Torku Konyaspor karşılaşmasında oyuna girdikten sonra sergilediği performansla beğeni toplayan Semih'i ilk 11'de görevlendirecek Hamzaoğlu'nun Denayer - Semih ikilisini birlikte denemeyi planladığı, Selçuk'un yanında Melo'nun görev yaptığı bölgede de Rodriguez'i kullanacağı vurgulandı. 

Hamza Hamzaoğlu'nun ilk üç haftanın en formda ismi Sabri'den vazgeçmeyi düşünmediği ve tecrübeli futbolcuya yine forma vermeyi düşündüğü belirtildi.

Teknik direktör Hamzaoğlu'nun Burak'ı forvette, Sneijder'i forvet arkasında orta sahanın solunda ise Podolski'yi görevlendireceği , sağ kanatta ise bu kez Yasin'e şans verebileceği öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray