Şaş, Feldkamp'ı sinirlendirdi

Şaş, Feldkamp'ı sinirlendirdi
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bugünkü antrenmanda Hasan Şaş teknik direktör Feldkamp'ı sinirlendirdi.

LİG TV'nin haberine göre Alman hocanın bütün uyarılarına rağmen şut çalışmasında sürekli çalım atmayı tercih eden Hasan Şaş, sonunda sert şekilde uyarıldı. Feldkamp Şaş'a "Gölgene bile çalım atıyorsun. Basit futbol oyna diye" çıkıştı ve düdüğünü yere attı.  Feldkamp şut çalışmasında kale isabet etmeyen topları da oyucularına aldırdı. Sarı-Kırmızılıların çalışmasında taraftarlar yeni transfer Lincoln'e yine büyük ilgi gösterdi.

Çalışmaya bugün İstanbul'a gelecek olan Song ile sakatlıkları nedeniyle tesislerde çalışan Uğur, Aydın ve Carusca katılmadı. Bu arada antrenmanı yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu izlerken, taraftarlar arasında sıcaklık nedeniyle fenalaşan bir çocuğa kulüp doktoru Murat Çevik müdahale etti.
Yeni sezon hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek olan sarı-kırmızılı takımda, sabah çalışmasının ardından teknik direktör Feldkamp, basın toplantısı düzenleyecek.