Saric mutlu ve gururlu

Video yükleniyor...

FIBA Avrupa tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Genç Oyuncusu" ödülünü üst üste ikinci kez kazanan Dario Saric, mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

Saric, Anadolu Efes Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamasında çok fazla çalıştığını belirterek, "Kendimi çalışmak üzerine şartlandırıyorum. Sahada elimden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyorum. Çok çalıştığınız ve çabaladığınız bir anda böyle bir ödül de tabii ki sizi çok mutlu ediyor. Böyle bir ödülü iki kez kazanmak çok güzel" ifadelerini kullandı.

Böyle bir ödülün kendisini motive ettiğini kaydeden Hırvat oyuncu Saric, "Bu ödülü ilk olarak geçen yıl kazandığımda kendime 'bunu hak ettiğini göstermelisin' diye telkinde bulunup, daha fazla çalışmaya teşvik ediyordum kendimi. Bu ödülü iki kez kazanmayı hak ettiğimi göstermek için şimdi iki kat daha fazla çalışmalıyım" diye görüş belirtti.

Saric, formasını giydiği Anadolu Efes ile de zirveye çıkmak istediğini kaydederek, "Şu an Top 16'dayız. Zorlu geçen maçlarımız var ama biz kalan karşılaşmalarımızdan en fazla galibiyeti çıkarıp önce Top 8'e sonra da Final Four'a kalmak istiyoruz" yorumunda bulundu.

Taraftara da seslenen Saric, şunları kaydetti:

"Tüm maçlarımıza gelsinler. Evimizde en son oynadığımız CSKA Moskova maçında muhteşem bir taraftar kitlemiz vardı. Onlara gücümüzün sonuna kadar mücadele etmenin, her maçı galibiyetle noktalamak için elimizden geleni yapacağımızın ve her maç sahada savaşacağımızın sözünü verebilirim."