Saracoğlu'nda uçmasına çok az kaldı!

Video yükleniyor...

Transferin hızlı kulübü Fenerbahçe, Hollandalı Robin Van Persie'yi de renklerine bağlamak üzere..

Sarı-lacivertli kulüp, menajeriyle İstanbul'da ön anlaşma yapılan 31 yaşındaki Hollandalı yıldızın ardından Manchester United'la da maddi konularda önemli aşama kaydetti. İki kulübün Van Persie'nin transferi için sözleşme taslağı üzerinde çalıştığı ve detayların görüşüldüğü öğrenildi.

İki kulübün yaptığı anlaşma gereği, Robin van Persie için Fenerbahçe'nin ilk etapta 7 milyon euro çıkacak. Hollandalı yıldızın gelecek sezonun sonunda Manchester United'dan alması gereken 14 milyon euroluk sadakat bonusunun yarısını Fenerbahçe, diğer yarısını ise İngiliz kulübü tarafından ödenmesi kararlaştırıldı.

3+1 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenilen Hollandalı futbolcunun menajerinden gelen haberi beklediği ve İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın yapılan transferleri yakından izlediği ve sarı lacivertli takımın Temmuz ayının sonunda oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarına yetiştirmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Sarı lacivertli takım Topuk yaylasındaki çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Pereria'nın yüksek tempolu antrenmanlar yaptırdığı ve futbolcularının zorlu geçecek sezonu fizik olarak hazır olmalarını istediği belirtildi.

Özellikle sabah yapılan antrenmanlarda ağır kondisyon çalışması yaptıran Portekizli teknik adamın, tüm futbolcularıyla tek tek ilgilendiği gözlendi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferleri Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef De Souza ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba sağlık kontrolünden geçirildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe