Şanlıurfaspor'dan taraftara sitem

Şanlıurfaspor'dan taraftara sitem
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, taraftarların takımı yeterince desteklemediğini öne sürerek, "Taraftarımız bu dönemde takımı desteklemeyecekse ne zaman sahiplenecek" dedi.
 
Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige çok iyi başlangıç yaptıklarını ancak son üç haftada beklemedikleri sonuçlar aldıklarını söyledi.

Sezon başında Süper Lig'e çıkmak için kadro oluşturduklarını belirten Kırmızı, bunu gerçekleştirmek için tüm paydaşların üzerilerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Taraftarların yeterince takımı desteklemediğini savunan Kırmızı, şöyle konuştu:

"Özellikle ligin 10'uncu haftasında sahamızda yaptığımız ve 3-2 kaybettiğimiz Adana Demirspor maçında taraftar desteğini çok aradık. Sahamızda oynamamıza rağmen rakip takımın taraftarları bizden daha coşkuluydu. Bu sayede de maçı kazandılar. Şampiyonluğu kovalıyoruz ama maçlara 3 bin kişi geliyor. Bu durum takımı üzüyor. Taraftarımız bu dönemde takımı desteklemeyecekse ne zaman sahiplenecek."

Pazar günü GAP Arena Stadı'nda Altınordu ile yapacakları maçı mutlaka kazanmak istediklerini dile getiren Kırmızı, Şanlıurfalılardan bu maç da dahil takıma destek vermelerini istedi.