Şanlıurfaspor'da başkanlığa aday çıktı!

Şanlıurfaspor'da başkanlığa aday çıktı!
Şanlıurfalı eski futbolcu Mehmet İpek, 25 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

İpek, kent merkezinde bir konukevinde gazeteciler için düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, daha önce amatör ligde mücadele eden Suruç Gençlikspor'un üst üste şampiyonluğuna katkı sunduğunu söyledi.

Uzun süredir Şanlıurfaspor'da başkanlık yapmayı planladığını aktaran İpek, kulübün son yöneticilerinin ise maddi açıdan takımı iyi yönetemediğini savundu.

Kulübün 38,5 milyon liralık borcundan korkmadığını vurgulayan İpek, söz konusu borcun alacaklılarının da kolaylık tanıyacağını açıklamasının yeni yönetimin işini kolaylaştıracağını ifade etti.

Transfer için de rapor hazırladıklarını anlatan İpek, "Şanlıurfaspor'un ünlü isimlere değil başarıya aç futbolculara ihtiyacı var. Başarıya aç olan futbolcularla arzu edilen başarı sağlanabilir. Kongre günü tüm delegeler gelsin ve oyunu kullansın. Delegelerin konuşma yeri kongre salonudur. Bana sorumluluk verildiği için başkanlığa talip değilim. Bu görevi istediğim ve doğru yöneteceğime inandığım için başkan adayıyım." dedi.

Şanlıurfaspor'da 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Fethi Şimşek, kongrede aday olmayacağını açıklamış, şuana kadar ise yeni başkan adayı çıkmamıştı.