Samsunspor'a sponsor!

Samsunspor'a sponsor!
Karadeniz ekibi, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu, 5'e 2 top kapma ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı.

İdmana, yeni transfer Malili golcü futbolcu Famoussa Kone ve Eskişehirspor'dan transfer edilen stoper Semih Gürler de katıldı. Erzurum'daki kampta sakatlanan Taha Yalçıner ile Nijeryalı futbolcu Chikeluba Ofoedu antrenmanda yer almadı.

Yeni sponsor

Kulüp genel sekreteri Ali İhsan Aka, Lig firması sahipleri Aydın İçten ve Berke İçten ile Nuni Asan Tesisleri'nde sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Lig firmasının, Samsunspor'un tüm yarışmacı takımlarına sponsor olduğunu belirten Aka, aynı zamanda takımın gelecek sezon iki deplasman masrafını firma yetkililerinin karşılayacağını kaydetti.

Samsunspor'a ekonomik anlamda destek için taraftarların store mağazalarından lisanslı ürün almalarını isteyen Aka, "Lig firması tüm ürünleri sezon açılmadan bize yetiştirecek. Biz de bu yıl mağazalarımızda geniş yelpazede ürün bulunduracağız" dedi.

Aka, takımın yeni sezonu, Çaykur Rizespor ile 19 Mayıs Stadı'nda 8 Ağustos Cumartesi günü yapacağı hazırlık maçıyla açacağını kaydederek, "Maraton ve kale arkası tribünleri ücretsiz olacak. Tüm taraftarlarımızı hazırlık maçı ve sezon açılışımıza davet ediyoruz" diye konuştu.