Samsunspor moral arıyor

Samsunspor moral arıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un takım kaptanı Musa Aydın, "Adana Demirspor maçını kazanmamız halinde moral ve motivasyon bulacağımıza inanıyorum" dedi.

Musa Aydın, yaptığı açıklamada, takımın 7 haftadır kötü bir gidişatının olduğunu belirtti. Özellikle 6 hafta gol atamadıklarına dikkati çeken Musa, "Altınordu maçında 6 haftalık gol atamama stresini üzerimizden attık. Tabii ki bu bizim için hiçbir zaman ölçü değil. Adana Demirspor maçında ben galibiyetle tanışacağımız konusunda umutluyum. Çünkü rakibimizin iyi bir taraftarı var. Böyle maçlarda sahada iyi bir atmosfer oluyor. Biz de böyle atmosferleri seven bir takımız" diye konuştu.

Teknik direktör Ümit Özat'ın görevinden istifa ettiğini hatırlatan Musa Aydın, "Bazen böyle kan değişimleri takımı olumlu yönde motive ediyor. Ben de böyle olacağına inanıyorum. Adana Demirspor maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Kazanmamız halinde moral ve motivasyon bulacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'un golcü futbolcusu Chikeluba Ofoedu ise Adana Demirspor maçının zor geçeceğini ifade ederek, "Biz de 3 puan istiyoruz. Bu maçı kazanırsak moralimiz düzelir ve yeniden yükselişe geçeriz. Onun için bu maçı kazanmamız gerekiyor" dedi.

Kaleci Furkan Köse de sağ elinde hafif bir sakatlığının olduğunu kaydetti. Antrenmanda kendisini deneyeceğini dile getiren Furkan Köse, "Adana Demirspor maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hedeflerimize doğru gitmemiz açısından bu maç önemli. Bunun için ben de bu maçta, antrenörümüz Kenan Yelek'in forma vermesi halinde oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Samsunspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. Karadeniz ekibinin yarın sabah tarifeli uçakla İstanbul aktarmalı Adana'ya gideceği bildirildi.