Samsun'dan imza şov!

Samsun'dan imza şov!
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, iç transferde Musa Aydın, Fatih Kılıçkaya, Erdi Dikmen ve Burhan Akman ile resmi sözleşme imzaladı.

Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, 4 futbolcuyla da Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda sözleşme imzalandığını söyledi.

Samsunspor'un başarısı için 4 oyuncunun da ter dökeceğine işaret eden Çoruh, "Bu yıl inşallah birlikte güzel şeyler başaracağız" dedi.

Samsunspor'un kaptanı Musa Aydın ise uzun yıllar formasını giydiği takımına 1 yıl daha hizmet etmenin mutluluğu içinde olduğunu kaydetti.

Süper Lig'e yükselme noktasında 2 yıldır şansızlık yaşadıklarını ifade eden Musa Aydın, "2 yıldır kapısına kadar gelip yapamadığımız hedefimizi inşallah bu yıl başaracağız. Şehir bunu hak ediyor. Çok iyi bir yönetimimiz var. Takımımız da bir aile gibi. Böyle bir ortamda umarım istenilen yere çıkmayı başarırız" ifadelerini kullandı.

Erdi Dikmen de genç yaşta Samsunspor'a imza atmanın heyecanını yaşadığını dile getirerek, "2 yıldır kapısından döndüğümüz Süper Lig'e bu yıl hep birlikte çıkacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Musa Aydın'la 1, Fatih Kılıçkaya ile 2, Erdi Dikmen ve Burhan Akman'la da 3'er yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Samsunspor antrenmanı
Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde devam etti.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Taha Yalçıner ve Galin Ivanov katılmadı.