Samsun'a yeni sponsor

Samsun'a yeni sponsor
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, forma sırt reklamı için Tozlu.com firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Erkurt Tutu, Samsunspor'un çok zor ekonomik süreçten geçtiğini belirterek, "Samsunspor'a sponsor olarak ciddi anlamda destek geliyor. Bu da bizi oldukça sevindiriyor" dedi.

Samsunspor'un sezonun başlamasıyla beraber kentten sponsor desteği almaya başladığına işaret eden Tutu, "Ciddi anlamda destek geliyor. Bu da bizi oldukça sevindiriyor. Formalarımızın sırt reklamına Tozlu.com firması sponsor oldu. 300 bin lira değerinde bir katkı sağladık. Bu destekler arttıkça ve birlik beraberlik oldukça Samsunspor daha da güçlenecektir" diye konuştu.

Eylül ayında Samsunspor'un isminin önüne bir sponsor almak için olağanüstü genel kurula gideceklerini belirten Tutu, böyle bir sponsor bulduklarında kulübe ciddi anlamda bir gelir olacağını ifade etti. 

Takımın daha güçlü olması için transfer çalışmasına devam ettiklerini vurgulayan Tutu, şunları kaydetti:

"Transferin bitmesine 10 günlük bir zamanımız var. Özellikle Süper Lig takımlarının kadrosunda düşünmediği oyuncular olacak. Bu oyunculardan ekonomik dengemizi bozmayacak birkaçını alacağız. İllaki transfer yapacağız diye bir şey yok, takımıza güveniyorum. Takımımızın yaş ortalaması 24'e düştü. Genç oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Tabi ki kadromuzun oturması için biraz zamana ihtiyacımız var.  Hep beraber takımımıza sahip çıkacağız ve layık olduğu yere getireceğiz."

Adana Demirspor maçına da değinen Tutu, "İki takım da iddialı. İyi bir maç olacak. Yarın taraftarlarımızın da desteğiyle umarım maçı kazanırız. Maç 90 dakika, taraftarlarımız hiç susmadan takımlarını desteklesin. Birlik ve beraberlik içinde başarıyı yakalayacağız" ifadesini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu ve taktik ağırlı çift kale maç yaptı. İdmana sakatlıkları süren Galin İvanov ile Taha Yalçıner katılmadı.