Samsun galibiyete koşullandı

Samsun galibiyete koşullandı
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un file bekçisi Furkan Köse, Vartaş Elazığspor maçından mutlaka galibiyet almaları gerektiğini söyledi.

Kaleci Furkan Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona kötü başladığını, kötü goller yediğini belirtti.

Sezon başında yaşadığı şansızlıkları üzerinden attığını ve çıkış yakaladığını anlatan Furkan, "İnşallah böyle devam eder. İlk hedefim A Milli Takım'a seçilmek, bunun için performansımı aynı şekilde devam ettirmem gerekiyor." dedi.

Samsunspor'un başarısından başka bir şey düşünmediğini dile getiren Furkan, "Benim tek düşüncem var, o da takımımın ligde play-off'a kalmasıdır. Sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Vartaş Elazığspor karşısında mutlaka galibiyet almamız gerekiyor. Takım halinde bu maça iyi hazırlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Orta saha oyuncusu Hasan Kılıç ise Vartaş Elazığspor maçının kendileri açısından önemini vurgulayarak, "Bu maçı kazanıp, play-off potası içinde kalmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, 27 Mart Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile yapacağı dostluk maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Antrenör Kenan Yelek yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu, kültür fizik hareketleri ve çift kale maç yaptı.

Dostluk maçının hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor'un bugün otobüsle Trabzon'a gideceği öğrenildi.