'Şampiyonu Bil', play-off'un kazananı sen ol!

'Şampiyonu Bil', play-off'un kazananı sen ol!



Sporun Web'deki adresi Ligtv.com.tr yeniliklerine devam ediyor. Basketbolseverler, Ligtv.com.tr'nin yeni uygulaması 'Şampiyonu Bil' ile birlikte, Türkiye Basketbol Ligi play-off'larındaki serileri tahmin edip, sürpriz hediyeleri kazanacaklar.

Şampiyonu Bil nasıl oynanır?
Şampiyonu Bil, Ligtv.com.tr altında yer alan kullanıcılar Türkiye Basketbol play offları üzerine tahmin yaptıkları bir uygulamadır.

Bu uygulama kapsamında Ligtv.com.tr üyeleri belirlenen uygulama aksiyonlarını (seriyi kazananı bilme, seriyi skoru ile birlikte bilme, şampiyonu bilme vs.) hayata geçirerek tahminlerini yaparlar ve bu tahminler karşılığında ödül kazanabilirler.

Uygulamaya başlarken Ligtv.com.tr'den üye girişi yapmak zorunludur.

Tablo üzerindeki sayaçlardan çeyrek finallerle birlikte oyuna başlayan kullanıcılar, yarı final ve final tahminlerini uygulama üzerindeki okların yardımıyla yaparlar. Kullanıcıların çeyrek finali 3, yarı finali 5 ve final serisini de 7 maç üzerinden değerlendirerek tahminlerini yapması gereklidir.

Kullanıcılar tahminlerini kaydettikten sonra değişiklik yapamaz ve her kullanıcı sadece bir kez tahmin yapabilir.


Kurallar ve Ödül Sistemi

- Katılım: 23 Mayıs Cumartesi saat 15.00'e kadar yarışmaya katılım devam eder. Sonrasında yeni katılım yoktur.
- Sadece üye olanların tahminleri hesaplanır.
- Çeyrek final maçları 3, Yarı final maçları 5, Final serisi ise 7 maç üzerinden hesaplanır. Yanlış tahmin yapan kullanıcıların tahminleri hesaplanmaz.
- Tüm çeyrek final eşleşme galiplerini bilen kullanıcılara 1 play kuponu (Kullanıcılar kuponları yarı final eşleşmelerinde kullanabilir.)
- Çeyrek final eşleşmelerini sonuçlarıyla doğru biten kullanıcılara 2 play kuponu (Kullanıcılar kuponları yarı final eşleşmelerinde kullanabilir.)
- Yarı final eşleşmelerinin galiplerini bilen kulanıcılara 3 play kuponu (Kullanıcılar kuponları final eşleşmelerinde kullanabilir.)
- Yarı final eşleşmelerini seri sonucu ile bilen kullanıcılara 4 play kuponu (Kullanıcılar kuponları final eşleşmelerinde kullanabilir.)
- Şampiyonu bilen kullanıcıya 5 maç kuponu (Kullanıcılar kuponları önümüzdeki sene için kullanabilir.)
- Final eşleşmesini seri sonucu ile bilen kullanıcılara 6 maç kuponu (Kullanıcılar kuponları önümüzdeki sene için kullanabilir.)

Ödüller : Çeyrek final, yarı final ve final sonrasında açıklanır.