''Şampiyonluktan kimse bizi alıkoyamaz''

''Şampiyonluktan kimse bizi alıkoyamaz''
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçtaki hakem kararlarını eleştirdi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı "İki kritik pozisyon var. Mehmet Batdal bile ikinci sarıdan kırmızı zannedip tam çıkacakken takım arkadaşları çekiyor. Ne hikmetse hakem görmüyor. İkinci yarıda Abdullah hoca haklı olarak ikinci kart olacak diye çıkarıyor" dedi.

Futboldan çok hakem pozisyonlarının daha ön plana çıktığını kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Kendimize herhangi bir haksızlık, adaletsizlik yapılsın istemiyoruz. Adalet sağlansın istiyoruz. Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor maçında yapılan hakem hatalarından sonra MHK, federasyon Tolga Özkalfa ile yan hakemi ödüllendirmedi, cezalı buldu ki maç vermedi. Demek ki haklıyız" ifadelerini kullandı.

Maçta rakip oyuncu Mahmut Tekdemir'in de İsmail Köybaşı'na vurduğunu ve hakemin bu pozisyonu da görmediğini vurgulayan Albayrak, şunları söyledi:

"Onu görme, bunu görme, ne olacak? Sezon başında başkanımız konuşmuştu. Biz her şeyi görebilecek durumdayız. Kimse bizim zekamızla oynamasın. Atamalarla ilgili ne oluyor, ne bitiyor her şeyi biliyoruz. Herkes ev ödevini iyi yapsın. Biz iyi yapıyoruz. Takımımız aslanlar gibi oynuyor. Şampiyonluk yolunda gidiyoruz. Şampiyonluktan kimse bizi alıkoyamaz. Bu sezon inşallah el birliğiyle şampiyon olacağız."

Albayrak, iki takım arasında da güzel bir maçın tamamlandığını belirterek, "Ligin sonlarına gelindiğinde artık zor maçlar oynanıyor. Herkes puan hesapları yapıyor. Her takım içeride, dışarıda fark etmiyor, var gücüyle oynuyor. Bugün takım çok iyi oynadı. İlk yarıda çok pozisyon vardı. Olmayınca hiç ummadığımız yerde gol yedik. İki gol yedik ama hiç inancımızı kaybetmedik. Dönüşte kazanabilirdik" diye konuştu. 

Beşiktaş'ın erteleme maçlarının aleyhte bir durum oluşturup oluşturmadığı sorusuna Metin Albayrak, "Biz büyük takımız. Bunların altından kalkacak güçteyiz. Önümüze bakıyoruz. Her maçımızı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde yanıtladı. -reklam01-