"Şampiyonluklar gölgelenemez"

"Şampiyonluklar gölgelenemez"
Futbolda süren şike soruşturmasının en fazla etkilediği kulüp olan Fenerbahçe'de, eski kaptanlar bir açıklama yayınladı.

Sarı-lacivertli futbol takımında geçmişte kaptanlık yapmış olan isimlerden Şükrü Birand, Fikret Kırcan, Halit Deringör, Burhan Sargın, Şükrü Ersoy, Lefter Küçükandonyanis, Can Bartu, Nedim Doğan, Serkan Acar, Ogün Altıparmak, Şeref Has, Şenol Çorlu, Müjdat Yetkiner, Selçuk Yula, Onur Kayador, Cem Pamiroğlu ve Alparslan Eratlı'nın imzasıyla yazılı bir açıklama yapılırken, kazanılan şampiyonlukların gölgelenemeyeceği belirtildi.
 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Yüzyılı geçen futbol tarihi içinde Fenerbahçe formasını terleten, yüzlerce maç oynayan biz eski kaptanlar, kurumsal yapımızın hiçbir zaman sarsılmayacağına; ne önce, ne sonra, ne de şimdi Fenerbahçe formasını terleten alın terlerinin hakkı olan şampiyonlukların gölgelenemeyeceğine inanıyoruz. Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur. Bu yapının 12 numaralı taraftarımızla birlikte sonsuza dek süreceğini bir kez daha hatırlatırız.''