Şampiyonluk kutlaması nasıl olacak?

Video yükleniyor...

Çaykur Rizespor karşısında şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemek isteyen Fenerbahçe'de, Egemen Korkmaz ve Pierre Webo dışında eksik bulunmuyor.

Sarı-Lacivertliler'de Egemen Korkmaz ligin bitimine kısa süre kala riske edilmek istenmiyor. Kadlec ve Bruno Alves'in uyumundan memnun kalan teknik direktör Ersun Yanal, Egemen Korkmaz'ın sakatlığının daha ciddi boyutlara ulaşmaması için tecrübeli oyuncuyu sezon sonuna kadar riske etmeyeceği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam Çaykur Rizespor maçında son haftalardaki kadroyu bozmayı düşünmüyor. Beşiktaş derbisinde sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu'nun Çaykur Rizespor maçında oynamasına bir engel bulunmuyor.

Sarı-Lacivertliler'in matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemesi beklenen Çaykur Rizespor maçına ilgi büyük. Büyük olasılıkla kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanacak maçla ilgili yönetim bilet talebine yanıt vermekte zorlanıyor. Erkek taraftarlar ise son haftalarda olduğu gibi maç öncesinde Samandıra Tesisleri'ndeki yerini alacak. Taraftarlar takımı Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'na kadar konvoyla uğurlayacak.

Bu arada Fenerbahçe'nin şampiyonluğu garantilemesi halinde kutlamaları nasıl yapacağı da şekillenmeye başladı. Şampiyon olunması halinde tur atılacak ancak kutlamalar resmen gerçekleştirilmeyecek. Yönetim, kadın ve çocuklar için stadı süsleyecek. Çaykur Rizespor maçı boyunca da erkek taraftarlar Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı etrafında bekleyerek takıma destek verecek.

Şampiyonluğun garantilenmesinin
ardından kutlamaların merkezi yine Bağdat Caddesi olacak. Taraftarlar kendi aralarında organize olarak Bağdat Caddesi'ni süslemeye başladı.

Öte yandan başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere yönetim kurulu hafta boyunca takımı yalnız bırakmayacak. Sezon başında bu yana süregelen yöneticiler Samandıra mesaisi Çaykur Rizespor maçına dek sürecek.