Şampiyonluk için kritik viraj: Trabzon

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yeniden liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da, şampiyonluğun yol haritası hazırlanıyor.

Ligin Kalan 9 haftasında tüm maçlarını kazanılması halinde 4. yıldızı takacak Sarı Kırmızılılar, en kritik karşılaşma olarak 27. haftada oynanacak Trabzonspor deplasmanını görüyor.

Milli takım arasının ardından Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak Galatasaray, ertesi hafta ligin ilk yarısında sahasında 3-0 yenildiği Trabzonspor'a konuk olacak.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetimin, bu iki haftadan 6 puan alınması halinde şampiyonluğun büyük ölçüde kazanılacağına inandığı öğrenilirken milli takıma giden oyuncular da yakından takip ediliyor.

Tatile giden oyuncularına özel bir program vermeyen Hamza Hamzaoğlu'nun futbolcularının lig ve kupa mücadelesine tam konsantre olmasını istiyor..

Galatasaray'da mayıs ayında yapılacak kongre öncesi camianın Hamza Hamzaoğlu ismi üzerinde birleştiği ve tüm başkan adaylarının genç teknik adamın görevinin başında kalmasını istediği bildirildi.

Sarı kırmızılı takım 3 günlük izinin ardından Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı. 3 günlük izine rağmen bazı futbolcuların Florya Metin Oktay tesislerinde ekstra antrenmanlar yaptığı öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray