"Şampiyonlar Ligi sürprizlerin yeridir"

"Şampiyonlar Ligi sürprizlerin yeridir"
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda yarın Paris Saint Germain'le (PSG) yapacakları maçta, son 3 karşılaşmada cezalı olduğu için oynayamayan forvet oyuncusu Diego Costa'yı ilk 11'de başlatacağını açıkladı.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği PSG-Chelsea maçı öncesinde Parc des Princes Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Mourinho, bir futbolcunun üç hafta veya üç maç ceza almasının oyuncu için iyi bir şey olmadığını belirterek, "Diego Costa'yı ilk 11'de başlatacağım" dedi.

PSG'deki sakatlık problemleriyle ilgili soru üzerine Mourinho, "Fransız oyuncular tatildeyken biz 10 günde 5 maç oynadık. Kimse bana maçların yoğunluğundan bahsetmesin" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih'in favori gösterilmesi konusunda görüşü sorulan Mourinho, "Buna katılmıyorum çünkü Şampiyonlar Ligi sürprizlerin yeridir" yanıtını verdi.

Mourinho, PSG'in geçen yılki kadrosunu koruduğunu ve bundan faydalandığını, Chelsea'nin ise tam tersine takımın profilini değiştirdiğini ifade ederek, "Parc des Princes Stadyumu geçen yılkinden farklı bir Chelsea görecek" diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda yarın oynanacak PSG-Chelsea maçını FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Parc des Princes Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olacağı müsabakada ilave yardımcı hakem olarak Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek görev alacak.

Diego Costa, İngiltere Lig Kupası yarı final rövanş maçında, Liverpool'un Türk asıllı Alman futbolcusu Emre Can'ın ayağına bastığı için 3 maç ceza almıştı.