"Şampiyon olabiliriz"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Ülker'in Sırp yıldızı Nemanja Bjelica, Turkish Airlines Euroleague Dörtlü Finali'nde iddialı olduklarını söyledi.

Nemanja Bjelica, final-four'u sabırsızlıkla beklediklerini kaydederek, "Olası bir şampiyonluğun kendi adımıza sürpriz olacağını düşünmüyorum. Orada Avrupa'nın en iyi 4 takımı Dörtlü Final oynayacak. Kazanmamız kesinlikle sürpriz olmaz ancak çok zorlu bir mücadele gerektirecektir" diye konuştu.

Final-four'daki ilk maçlarını ev sahibi Real Madrid'le yapacaklarını belirten Sırp oyuncu, "Real Madrid için şu an Avrupa'nın en iyi takımı diyebiliriz ama biz onlara saygı duyarak kazanmak amacıyla sahaya çıkacağız. Rakibimiz her ne kadar güçlü olsa da biz de kendi gücümüzün farkındayız" değerlendirmesinde bulundu.

Nemanja Bjelica, Real Madrid, Olimpiakos ve CSKA Moskova ile birlikte yer alacakları final-four'da kendilerinin en zayıf halka olarak gösterilmeye çalışıldığını ancak bunun gerçekleri yansıtmadığını dile getirdi.

"Fenerbahçe Ülker'in final-four'da başarılı olamayacağı yönünde bir algı var" ifadelerini kullanan sarı-lacivertli oyuncu, "Bizden korksunlar demek istemiyorum ama bize saygı duysunlar. Takım olarak kesinlikle şampiyon olabilecek güçteyiz" şeklinde konuştu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?



Euroleague

Fenerbahçe Ülker