Şampiyon kupasını kaldırdı

Şampiyon kupasını kaldırdı
ULEB Avrupa Kupası finalinde Fransız ekibi Strasbourg'a üstünlük kurarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, kupasını kaldırdı.

Sarı-kırmızılı ekibin, Abdi İpekçi Arena'da Strasbourg'u 78-67 yenerek adını zirveye yazdırdığı karşılaşmanın ardından madalya seremonisi gerçekleştirildi.

Galatasaray Odeabank takımı teknik heyeti ve oyuncularına madalyaları ile şampiyonluk kupasını, Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu takdim etti.

Sarı-kırmızılı takım, kupa seremonisinin ardından basın mensuplarına görüntü verdi.

Galatasaray Odeabank'ta Stephane Lasme maçın en değerli oyuncusu (MVP) oldu.

ULEB Avrupa Kupası finalinde Fransız ekibi Strasbourg'a üstünlük kurarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, kupasını kaldırd
Galatasaray Odeabank takımının şampiyonluğa ulaştığı maçın ardından Abdi İpekçi Arena'da büyük sevinç yaşandı.

Oyuncular ve teknik heyet saha içinde elde edilen başarının mutluluğunu yaşarken, protokol tribünündeki yöneticiler ve taraftarlar da bu güzel ana ortak oldu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, uzun süre takımları lehine tezahüratlarda bulundu.

Kupayı tribünlere götürdüler
Galatasaray Odeabank oyuncuları, seremoninin ardından aldıkları kupayı tribünlere götürdü.

Yaşanılan şampiyonlukta verdikleri destekle büyük paya sahip olan taraftarını unutmayan sarı-kırmızılı oyuncular, ellerinde kupayla tribünleri gezip, taraftarların tezahüratlarına eşlik ettiler.

Yönetime tepki
Galatasaray taraftarlarının Dursun Özbek yönetimine olan tepkisi, sarı-kırmızılı erkek basketbol takımının ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğuna ulaştığı günde de sürdü.

Elde edilen başarının kutlandığı anlarda yapılan, "Yönetim istifa" tezahüratları dikkati çekti.