Şampiyon Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başlıyor

Video yükleniyor...

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, savunmaya yapacağı transferlerin çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Defans bölgesi için birçok oyuncu ile temasa geçen Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek hazırladığı raporları sunacak.

Gelecek olan isimlerin takım içi dengeleri bozmaması ve Şenol Güneş'in oyun anlayışına uygun olabilmesi için ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş'ta, yeni sezon hazırlıkları öncesinde planlanan isimlerin takıma katılması bekleniyor.

Şu ana kadar Skrtel, Zapata gibi oyuncularla ismi anılan siyah beyazlıların radarındaki son isim ise Bursasporlu Serdar Aziz oldu. Geçtiğimiz sezonda Serdar'ın transfer edilmesini isteyen Şenol Güneş'in, milli oyuncunun takıma katılmasından memnun olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon transfer dönemlerinde aldığı oyuncular kadar, gönderdiği oyuncularla da gündeme oturan Beşiktaş'ın, bu sene de oyuncularına gelen birçok teklif var.

Özellikle Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'a, İngiliz takımlarının ilgisi bulunuyor. Henüz bu iki oyuncu için kulübe resmi teklif gelmezken, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın yakın zamanda Gökhan için siyah-beyazlıların kapısını çalması bekleniyor.

12 Milyon Pound'u gözden çıkaran West Ham'ın Beşiktaş ile yapılacak görüşmelerin ardından rakamı yükseltebileceği de gelen haberler arasında.

İç transfer çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı ile görüşmelerin devam ettiği ve yakın zamanda Milli futbolcu ile imzaların atılacağı öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş'ta 7 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğun kutlamalarına devam ediliyor. Siyah Beyazlıların kongre üyeleri, İstanbul Boğazında düzenledikleri gece ile şampiyonluğu kutladı.

Havai fişek gösterileri ile renklenen kutlama geç saatlere kadar sürdü.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar

-
reklam01-