Samandıra'da olağanüstü hal!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de son 4 maçın 3 ünde yaşanan puan kayıpları camiada moralleri bozarken, haftasonu oynanacak Galatasaray Derbisini kazanarak çıkışa geçmenin planları yapılıyor. 
 
Bir yandan yönetim takımın yanında olmak için derbiye kadar Samandıra'da yer alma kararı alırken, diğer yandan Teknik Direktör İsmail Kartal ve ekibi oyuncularla birebir toplantılar yaparak maç için mental açıdan hazır olmanın hesaplarını yapıyorlar. 
 
Şampiyonlukta yeniden iddialı konuma geçmek için derbiyi kazanmak zorunda olduklarını bilen futbolcu grubu da kendi aralarında sık sık mini toplantılar gerçekleştiriyor. Sarı Lacivertli oyuncuların galibiyet şartına rağmen Trabzonspor maçında olduğu gibi aceleci bir oyun yapısının da önüne geçmek istiyor. 
 
Trabzonspor maçında biran önce gol bulmak için oyun disiplinini kaybettikleri görüşünde olan oyuncular, Galatasaray karşısında top kontrolünü elinde tutan ve akılcı ataklar gerçekleştirerek sonuca giden bir takım görüntüsünde olmayı istiyor. 
 
Yönetim,teknik heyet ve futbolcular gibi sarı lacivertli taraftarlar da derbi için seferberlik ilan etmiş durumda. Maç öncesi Samandıra Can Bartu Tesislerine gelerek takıma moral vermek için organize olan taraftarlar da, pazar günü tribünleri doldurarak takımın itici gücü olmanın hesaplarını yapıyor. 
 
Bu sezon ilk kez Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadının tamamının dolması beklenirken, maça gelemeyecek olan taraftarların da Samandıra Can Bartu Tesislerinde takıma uğurlama organizasyonu yapmaları bekleniyor.