Salih Uçan'dan kötü haber

Salih Uçan'dan kötü haber
Serie A takımlarından Roma’da forma giyen milli oyuncu Salih Uçan’ın sakatlığı sebebiyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Milli oyuncun menajeri Ömer Koray Uzun, AA muhabirine, Salih Uçan'ın hafta sonunda PAF takımıyla çıktığı maçın son dakikalarında yaşadığı sakatlık sorunuyla ilgili bilgi verdi. 

Salih Uçan'ın kendi isteğiyle PAF takımının Napoli maçına çıktığını anlatan Uzun, "Maçın son anlarında bir sakatlık geçirdi. Benim kendinden öğrendiğim kadarıyla 2 ya da 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Doktoru bisikletle çalışmalara yarından itibaren başlayabileceğini söylemiş" dedi.

Roma Kulübü'nden de yapılan açıklamada da oyuncunun Napoli ile yapılan maçın son anlarında geçirdiği sakatlık nedeniyle sağlık kontrolden geçirildiği ifade edilerek, "Salih Uçan'ın sol bacak arka kısmındaki kaslarda birinci derecede doku zedelenmesi tespit edildi. Oyuncunun tedavisine hemen başlanıldı" denildi.

Uçan, Eylül ayı ortasında kasığından geçirdiği sakatlık sebebiyle yaklaşık 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalmıştı.

Roma’nın sezon başında Fenerbahçe’den 2 yıllığına kiraladığı ve şu ana kadar sadece ligin 7. haftasında Chievo ile Roma’da yapılan maçta 4 dakika görev alabilen Salih Uçan, hafta sonunda PAF takımıyla çıktığı maçın son anlarında sakatlık geçirmişti.

Castan'ın sahalara dönmesi 6 ayı bulacak
Öte yandan Roma’nın Brezilyalı 28 yaşındaki defans oyuncusu Leandro Castan, bu sabah beynindeki bir rahatsızlık sebebiyle bir operasyon geçirdi. 

İtalyan basınında yer alan haberlerde, Castan’ın operasyonun ardından bir hafta boyunca klinikte gözetim altında tutulacağı, sahalara dönmesinin ise yaklaşık 6 ayı bulabileceği belirtildi.