Sakatlığı geçen Podolski takıma geri dönüyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da 2-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş'la berabere kalmanın üzüntüsü yaşanırken Podolski'nin takıma katılması teknik heyeti mutlu etti..

Sezon başında oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Podolski'nin Ağustos'tan bu yana süren tedavisi tamamlanırken Alman futbolcu artık takımla çalışmalara başladı.
 
Podolski'nin maç eksiğinin bulunduğu ve milli takım arasının ardından tam olarak hazır olacağı vurgulanırken golcü futbolcunun haftasonu oynanacak Antalyaspor karşılaşmasının kadrosunda yer alabilecek durumda olduğu, teknik direktör Riekerink'in görev vermesi halinde ise forma giyebileceği belirtildi.

Riekerink'in maç eksiği nedeniyle Podolski'yi riske etmek istemediği bu yüzden Antalyaspor karşısında ilk 11'de sahaya sürmeyi düşünmediği ifade edilirken, tecrübeli futbolcunun kadroda yer alması ve maçin gidişatına göre forma giymesi bekleniyor.

Sarı kırmızılılar takımda sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Sigthorsson'un tedavi ve kuvvetlendirme çalışmalarının devam ettiği bu oyuncuların da milli takım arasının ardından tam olarak hazır halde takıma dahil edilmesinin planlandığı vurgulandı.

Galatasaray'da Beşiktaş maçının ardından hemen başlayan Antalyaspor karşılaşması hazırlıkları 1 gün aranın ardından yeniden başlayacak.

 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti