"Sahaya tüm gücümüzle çıkacağız"

"Sahaya tüm gücümüzle çıkacağız"
Türkiye A Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 10 Ekim akşamı karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti'nin Teknik Direktörü Pavel Vrba yaptığı açıklamada "Tüm gücümüz ile son maçlarımıza çıkacağız" dedi.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 8 maç sonunda topladığı 19 puan ile 2. sırada olan ve şampiyonaya direk katılmaya hak kazanan Çek Cumhuriyeti'nde Türkiye ve Hollanda maçı hazırlıkları başladı. 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilemelerine karşın Türkiye ve Hollanda maçlarına tüm ciddiyetleri ve güçleri ile sahaya çıkacaklarını belirten  Pavel Vrba oyuncuları ile yaptığı toplantıda bu duruma dikkat çekti. Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'nun sayfasında kısa bir açıklamada bulunan Çek teknik adam "Tüm oyuncularımız ile toplandık. Hiç kimsenin her hangi bir sakatlığı yok. Herkes mutlu ve son iki maça tüm gücü ile çıkmaya hazır" şeklinde konuştu.

Bursaspor'da gösterdiği başarılı performans ile  Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'na çağırılan Tomas Necid hakkında da yorumlarda bulundu. Tomas'ın sağlıklı bir şekilde aralarına geri döndüğü için mutlu olduğunu belirten Pavel Vrba "Tomas'ın sakatlık problemleri vardı. Ama şuan Bursaspor'da oynadığı futbol ile takımının en önemli oyuncusu konumunda. Onu tekrar milli takıma getiren unsur da kendi özgüveni ve formudur" dedi.

ADAY KADRODA 23 FUTBOLCU
Bu arada 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye ve Hollanda maçına çıkacak olan Çek Cumhuriyeti'nin 23 kişilik kadrosu açıklandı. Kadrodaki en önemli değişik ise Sparta Prague'da oynayan Mario Holek yerine Middlesbrough'un 22 yaşındaki defans oyuncusu Tomas Kalas'ın alınması oldu.