Sağlam Portekizli yıldızdan vazgeçmiyor

Video yükleniyor...

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, Özlüce tesislerinde sürdürüyor.

Milli maçlar nedeniyle sezon sonu tatiline geç çıkan futbolcular için verilen ekstra tatil sona eriyor. Yeşil beyazlı futbolculardan Serdar Aziz, Volkan Şen, Ozan Tufan, Emre Taşdemir, Aziz Eraltay'ın çalışmalara katılacağı belirtildi. Uçak sorunu nedeniyle Belluschi'nin hafta içinde Bursa'da olacağı açıklandı.

Öte yandan transfer çalışmalarını da sürdüren Bursaspor'un Marco Matias ısrarı devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kesin olarak takımında görmek istediği 26 yaşındaki Portekizli yıldız için temaslar hızlanırken, Başkan Recep Bölükbaşı'nın bizzat Portekiz'e gidip futbolcunun kulübü Nacional'la görüştüğü belirtildi.

Geçen sezon Portekiz Ligi'nde 17 gol birden atarak tüm dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki hücum oyuncusu için Nacional kulübü 2.5 milyon euro bonservis bedeli isterken, bu rakam Bursa'nın bütçesini aştı. Yöneticilerle kıran kırana bir pazarlık yapan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise fiyatı ancak 2.2 milyon euro'ya çekebildi.

Marco Matias, transferi gerçeklezmezse yeşil beyazlılar rotayı, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor'a transfer olan, Drenthe'ye çevirecek. Bonservis bedeli olmayan Drenthe, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de çıktığı 11 karşılaşmada 3 gol kez ağları havalandırdı.