Rüya transferde geri sayım

Video yükleniyor...

Samuel Etoo transferiyle büyük ses getiren Spor Toto Süper Ligin yeni  temsilcilerinden Antalyaspor'da Ronaldinho için de geri sayım başladı.

Kulüp başkanı Gültekin Gencer'in Ronaldinho haftasonu Türkiye'de olacak açıklaması hem camiyayı hem de şehri heyecanlandırırken taraftarların Etoo'ya yapılan karşılamadan daha görkemli bir organizasyona hazırlandıkları belirtildi. Brezilyalı oyuncunun 1-2 gün içerisinde menajeri ve abisi Asis'le birlikte Türkiye'ye gelmesi ve Antalyaspor yönetimi ile görüşeceği gelen haberler arasında.

Transferde dünya yıldızlarına imza attırmak için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor yönetimi diğer yandan da kadroyu takviye etmek için görüşmelere devam ediyor.

Kırmızı beyazlı ekip, kaleci transferinde daha önce prensip anlaşmasına vardığı ve Antalya'ya davet ettiği Rais M'Bolhi'yle resmi sözleşmeye imzalamayı hedefliyor. Cezayir Milli Takımı'nın da formasını giyen Mbolhi ile görüşmelerde sona gelindiği ve Afrikalı oyuncunun resmi sözleşmeye imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.

Son olarak MLS takımlarından Philadelphia Union formasını giyen Mbolhi özellikle 2014 Dünya Kupası'nda Cezayir Millii Takım'yla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Hücum bölgesine de takviye yapmayı amaçlayan Antalyaspor, Play off finalinde saf dışı bıraktığı rakibi Samsunspor'un Kamerunlu oyuncusu Mbilla Etame transferinde de sona yaklaştı. Daha önce  prensip anlaşmasına varılan Mbilla'nın önümüzdeki hafta Antalya'ya gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Antalyaspor Samuel Etoo ile birlikte daha önce Karşıyaka'dan Rıdvan Şimşek ve Nürnberg'ten eski Trabzonspor'lu Ondrej Celustka ile sözleşme imzaladı.