Ruiz elden kaçıyor!

Ruiz elden kaçıyor!
Oyun kurucu transferinde bir türlü sonuca ulaşamayan Beşiktaş, Marko Marin ve Manuel Lanzini’den sonra listesindeki son isim olan Bryan Luiz’i de elinden kaçırmak üzere…

Kosta Rikalı futbolcu ile uzun süredir görüşme halinde olan ancak bir türlü imza aşamasına gelemeyen siyah-beyazlı ekip, acele etmezse Luiz’i Werder Bremen’e kaptıracak. Almanya’nın saygın gazetelerinden Bild’de yer alan habere göre, Luiz ile yakında ilgilenen Werder Bremen, transferde büyük aşama kaydetti.

Luiz ile senelik 2 milyon Euro’ya anlaşmaya varan Alman ekibi, Fulham’ın istediği bonservis bedelinde indirime gitmesini bekliyor. Yıldız futbolcu için 4 milyon Euro öneren Werder Bremen, Beşiktaş’ın önerdiği 6 milyon Euro bonservis bedeli nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Ancak gazetede yer alan habere göre Türkiye’ye gitmeye pek sıcak bakmayan Ruiz’in, Bundesliga’da oynamak istemesi Werder Bremen’in elini güçlendiriyor. Fulham ile olan sözleşmesi 2015 yılında sona erecek olan Ruiz’i bedelsiz kaybetmek istemeyen İngiliz ekibi, yaz transfer döneminde yıldız futbolcuyu elinden çıkarmak istiyor.

Bütün bu gelişmeler göz önüne alındığında transfer için aceleci davranmayan Werder Bremen, Fulham’ın inadının kırılmasını bekliyor. Beşiktaş ise bütün maliyeti ortada olan Ruiz transferinde somut adım atamazsa, 10 numara pozisyonuna başka isim aramak zorunda kalacak gibi görünüyor.

(Amk)