"Ruh, bütçeden daha önemli"

"Ruh, bütçeden daha önemli"
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurul Üyesi Hakan Özköse, Türkiye Basketbol Ligi'ndeki rakipleriyle aralarındaki bütçe farkını çok çalışarak kapatacaklarını söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Özköse, düşük bütçeye rağmen çok iyi oyuncular transfer ettiklerini belirterek, "Rakiplerimizle parasal olarak çok büyük farklar var. Ancak bu bizim için önemli değil. Önemli olan ruh, birliktelik ve takım olmaktır. Bunu sağladıktan sonra şampiyonluklar gelecektir" dedi.

Bolu'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş İntegral Forex'in son durumunu değerlendiren Hakan Özköse, "Takım çok iyi çalışıyor. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Durumları çok iyi. Takıma katkı sağlayacaklardır. Yer alacağımız tüm kulvarlarda kupalara talibiz. Taraftarlarımıza layık oldukları şampiyonlukları hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Mütevazı bütçeye rağmen isabetli kararlar almaya çalıştıklarını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, transfer ettikleri oyuncuların şampiyonluğu getirecek kalitede olduğunu dile getirdi.

İleriye dönük projeler hakkında bilgi veren Özköse, "Çeşitli projelerimiz var. Altyapılara çok önem veriyoruz. Bu sezon için bir oyuncumuzu A takıma çıkardık. Stat bittikten sonra ilk hedefimiz salon yapmak. Taraftarlarımıza layık güzel bir salon yapacağız. Bunların hepsini sırasıyla gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Taraftarları salona çekmek için yeni sezonda çeşitli aktiviteler yapacaklarını kaydeden Hakan Özköse, "Bunlar sürpriz olarak kalsın. Ancak seyirciyi salona çekmenin önemli yolu takımın başarısıdır. Başarı geldikten sonra taraftarlar salonda takımı destekler. Taraftarların basketbola olan ilgilerini yeterli görmüyorum. Daha fazla ilgi bekliyorum. Desteğe ihtiyacımız var" diyerek sözlerini tamamladı.