Ronaldo'nun Yeni Kramponu

Ronaldo'nun Yeni Kramponu
Yeni Nike Mercurial Vapor yeni tasarımıyla Nisan ayı ile birlikte mağazalarda yerini alacak.

Ayağı tam olarak kavraması ve hafif olması amaçlanan Nike Mercurial Vapor VIII ‘de, pürüzsüz temas, uyum, konfor ve kayıpsız çekiş gücü üst seviyeye çıkartılarak, duyarlı performans yaratılmış. Üst kısmında kullanılan ince yapılı sentetik deri sayesinde ayak sıkıca kavrandığından, krampon içinde gereksiz ayak hareketleri önlenmekte, topla ayak arasında bir şey yok hissi sağlanarak, tam ve etkili dokunuş amaçlanmış. Yeni anatomik sistemi sayesinde ayak tam olarak desteklenmekte ve dengelenmekte. Bu sayede top kontrolünü kolaylaşmaktadır. Aynı zamanda kullanılan yumuşak topuk sayesinde konfordan taviz verilmemiş.

En fazla hıza ulaşabilmek için krampon konusunda en önemli anahtar hafiflik. Bu üründe karbon fiber kullanılmamış, hafif yapı ve dinamizme ulaşmak için tabanında tam uzunlukta özel bir cam elyaf kullanılarak, ekstra hafif olması sağlanmış. Yeni Nike Mercurial Vapor ağırlık toplam olarak 185 gram.Tabanın arkasında bulunan ikiz krampon uçları hız için önemli yer tutmaktadır. Asimetrik olarak konması ve bıçak özelliği ile çimden ayrılmayı kolaylaştırarak, hızlı bir start sağlamaktadır.

Cristiano Ronaldo Nike Mercurial Vapor için  ‘‘Bu kramponlar müthiş, defans oyuncularına karışı beni avantajlı kılıyor. Onların önüne geçmem için gereken hız ve çekiş gücünü ödün vermeksizin sağlıyor. ’’ açıklamasında bulundu.
 
Siyah çizgili Mango renginde ve mavi çizgili beyaz renkte modelleri başta olmak üzere sunulan kramponlardan, Cristiano Ronaldo, Neymar, Mesut Özil, Ribery, Drogba  kullanacak.



Dünyanın ilk seri üretimli E-kağıt ekranı Nisan’da çıkıyor

Android dört yıl içinde Windows’u geride bırakacak

FBI, ajanlarını eğitmek için Epic’in Unreal Engine 3 motorundan faydalanacak