Ronaldo'nun faturası çok ağır olacak!

Ronaldo'nun faturası çok ağır olacak!
Ronaldo'yu almak isteyen kulübün kasasından yaklaşık 160 milyon Pound çıkacak.

Menajerliğe Hollandalı Louis van Gaal'i getirip, transfere yaklaşık 150 milyon Pound harcamasına karşın; istediği sonuçları alamayan Manchester United için yeni bir iddia ortaya atıldı. Kırmızı Şeytanlar'ın eski golcüsü Cristiano Ronaldo'yu tekrar geri almak istediği belirtilirken; bu transferin Old Trafford ekibine 160 milyon Pound'a malolabileceği öne sürüldü.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; kupalı günlerine dönmek isteyen Manchester United'ın listesindeki isimlerden biri de eski golcüsü Cristiano Ronaldo oldu. ManU, Portekizli oyuncu için servet değerinde bir rakamı gözden çıkardı. Son yıllarda sattığı oyunculardan kasasına koyduğu milyonlarca Euro'yla dikkatleri çeken Real Madrid de 29 yaşındaki oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. Bunun için de geçen yıl dünyada yılın futbolcusu seçilen Ronaldo'dan kulüp başkanı Florentino Perez yüklü miktarda para kazanmakk için de harekete geçti. Manchester United'ın yanısıra, Paris Saint Germain, Chelsea ve Manchester City'nin de gündeminde olan isim için yaklaşık 100 milyon Euro'ya satabileceği vurgulandı.

Ronaldo'nun transferi gerçekleşirse, alan kulübün kasasından Portekizli için yüklü bir meblağ çıkacak. Bonservisinin yanısıra, oyuncunun alacaklarının da hesaplanması durumunda bu paranın yaklaşık 160 milyon Pound olabileceği ifade ediliyor.

(ligtv.com.tr)