Ronaldo'dan ayrılık sinyali!

Ronaldo'dan ayrılık sinyali!
İspanyol spor gazetesi Marca, LaLiga'da 2014-15 sezonunda gol kralı olan Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu ödüllendirdi.

Geçen sezon 35 maçta kaydettiği 48 golle La Liga'nın en golcü futbolcusuna verilen "Pichichi Ödülü"ne layık görülen Ronaldo, başkent Madrid'de düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Real Madrid'de 2 yıl daha kalacağım. Sözleşmem böyle. Gelecekte ne olacağını sonrasında göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Ödülünü Real Madrid'deki takım arkadaşlarına ve teknik kadroya adayan 31 yaşındaki futbolcu, "6 yıldır İspanya'dayım ve bana göre La Liga dünyanın en iyisi. Burada olmak ve iz bırakmak bir ayrıcalık. Şimdi kupalar kazanmaya çalışmalıyız. UEFA Şampiyonlar Ligi'ni bir kez daha kazanmak istiyorum" yorumunu yaptı.

Yılın oyuncusuna verilen "Di Stefano Ödülü" oylamasında ise ilk sırayı, Barcelona'nın Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi aldı. İspanyol gazetesinin oluşturduğu juride Messi'nin 31, Ronaldo'nun da 22 oy aldığı belirtildi. Arjantinli futbolcu ödülünü almaya gelmedi.

Marca gazetesinin 2014-15 sezonunu kapsayan diğer ödülleri ise şu şekilde dağıtıldı:

- İspanya Milli Takımı'ndaki en iyi futbolcuya verilen "Luis Aragones Ödülü": Sergio Ramos (Real Madrid)

- La Liga'daki en iyi kaleciye verilen "Zamora Ödülü": Claudio Bravo (Barcelona)

- La Liga' daki en iyi teknik direktöre verilen "Miguel Munoz Ödülü": Carlo Ancelotti

- La Liga'nın en takdir toplayan futbolunu oynayan takıma verilen "Jarque Puerta Ödülü": Atletico Madrid ve Deportivo

- La Liga'daki en iyi forvete verilen "Zarra Ödülü": Aritz Aduriz (Athletic Bilbao - 31 maç, 18 gol)