Ronaldo, Manchester United'lı Rashford'u kendine benzetti

Ronaldo, Manchester United'lı Rashford'u kendine benzetti
Brezilya'nın efsane golcüsü Ronaldo, kendisine benzettiği Manchester United'ın genç futbolcusu Marcus Rashford'u parlak bir gelecek beklediğini söyledi.

Barcelona, Inter, Real Madrid ve Milan gibi ekiplerde birçok başarı yaşayan, Brezilya Milli Takımı ile iki Dünya Kupası kaldıran Ronaldo Luiz Nazario de Lima, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki Rashford için övgü dolu sözler kullandı.

Rashford'un çok yetenekli bir futbolcu olduğunu belirten 39 yaşındaki Ronaldo, "Rashford cesaretli, hızlı ve teknik bir oyuncu. Top ayağına geldiğinde iyi işler yapıyor. Bana göre forvetler gole sürekli aç olmalı. Bu özellik de onda var." değerlendirmesinde bulundu.

İngiliz futbolcuyla aralarında benzer özellikler olduğunu aktaran Ronaldo, "Rashford'da kendimi görüyorum. Harika bir gelecek onu bekliyor." diye konuştu.

Şubat ayında UEFA Avrupa Ligi'nde Midtjylland'a karşı attığı 2 golle Manchester United ilk 11'inde kendisine yer edinen Rashford, bu sezon çıktığı 15 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırdı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

İngiltere Premier Ligi

Premier Lig puan durumu

Premier Lig maç özetleri

iddaa maç sonuçları bugün