Roberto Carlos ne zaman dönecek?

Roberto Carlos ne zaman dönecek?
Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un 17 Temmuz'da Türkiye'ye geleceğini ve aralarında herhangi bir sorunun bulunmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, 7 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. Performans antrenörü Walmir Da Cruz yönetiminde yapılan antrenman, açma germe hareketlerinin ardından düz koşuyla devam etti. Antrenmana izinli olan Cicinho katılmadı.

 Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, teknik direktör Roberto Carlos'un Sivasspor'dan ayrılacağı yönünde basında haberler yer aldığını anımsatması üzerine Sarılar, "Roberto Carlos, 17 Temmuz'da Türkiye'ye gelecek. Bir sorun yok, hocamızla her gün görüşüyoruz" dedi.

Sarılar, Sivasspor'un teknik direktör Aykut Kocaman'la görüştüğü, Cristian Baroni'yi transfer edeceği yönünde de bazı basın yayın organlarında haberler yer aldığını ancak kendilerinin Fenerbahçe ile bu konuda herhangi bir görüşme yapmadıklarını ifade ederek, "Bu tür sorulara artık gülüyorum" diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Sarılar, Carlos'un raporu doğrultusunda 1'i yerli olmak üzere 3 transfer yapmayı düşündüklerini kaydetti. Sarılar, "Yerli transfer yapamazsak transferimizin 3'ü de yabancı olacak. Stoper ve santrfor mevkilerini biliyorum ama üçüncüsünün mevkisini hocamızla konuşacağız. Görüştüğümüz futbolcular var, netice hocamız gelince belli olacak" diye konuştu.

Takımda sözleşmesi sona eren futbolcularla yeniden anlaştıklarına değinen Sarılar, "Takımda gidecek futbolcumuz yok. Kadromuz biraz fazla olacak ve hocamız geldiğinde genç oyunculardan bazılarını kiraya verebiliriz" ifadesini kullandı.

Sarılar, kombine biletlerin henüz satışa sunulmadığını ve bu konuda bazı problemler olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bazı kulüpler kendi kombinelerini basmış ve satmaya gayret etmiş. Biz, beklemedeyiz ve kombineler e-bilet ile beraber satışa sunulacak. Standart uygulama o olacak, fakat e-bilet'i alan kuruluşun bize bir taahhütü var. Temmuz ayında ödemesi gereken 1 milyon lira var. Eğer o para temmuz ayında ödenmezse biz, kendi kombinemizi basıp satacağımızı kendilerine ilettik. Hala para gelmedi ve durum 5 Ağustos'a kadar belli olur. Kombine fiyatları beli değil."